Магда напусна „Пайнер“

Магда даде яснота относно раздялата си с „Пайнер“. Певицата, чиято звезда изгря именно като артист-изпълнител на най-голямата музикална компания у нас, реши да сподели какви са взаимоотношенията й с бившите продуценти.

„През последните седмици всички се вълнувате от един голям въпрос, а именно в коя музикална компания съм. Тук е моментът да сложим край на всички спекулации. След повече от 17 години съвместна работа, професионалните ни пътища с фирма Пайнер се разделят по взаимно съгласие. Въпреки малкото недоразумение със спирането на моя Golden MashUp в YouTube, бих искала да ви уверя, че всичко вече е изяснено и до няколко дни клипът ще бъде достъпен отново. Благодарна съм за всеки един момент и всяка стъпка, в моята кариера, която постигахме заедно през годините, с моите продуценти. Благодарна съм, че имах възможност да бъда част от най-голямото музикално семейство толкова дълго време и макар и на раздяла днес, мога да кажа, че Пайнер винаги ще имат специално място в сърцето ми“ – пише тя в социалната мрежа.

Тя е решена да продължи с нови сили за творчество.

„За мен от тук нататък следват много нови неща и приключения, които ще споделям с вас. Понякога промяната е онова, от което имаме нужда, за да започнем на чисто. Вярвам, че най-доброто предстои. Остава много малко, до момента, в който ще бъдем заедно отново. Благодаря ви за подкрепата през всичките години и за това, че не спирате да вярвате в мен! Вашата обич е най-важното нещо за всеки изпълнител“ – казва още Магда.

източник: secret.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *