Зодиакалните двойки, които ще имат най-щастлив брак

Възможността за женитба ни кара да се гадаем с кого ще се вплете съдбата ни. Астрологията ни помага да анализираме задълбочено нивата си на съвместимост с другите.

 1. Овен – Стрелец или Водолей

Стрелците споделят мечтата ви за независим и безгрижен начин на живот без никакви обвързвания, а само забавление. От друга страна, Водолеите са най-добрите за вас, тъй като те ценят независимостта.

 1. Телец – Рак или Скорпион

Раците са лоялни, чувствителни и предпочитат партньорът им да се отдаде изцяло. Скорпионите показват закрила над партньора си, която Телците ще оценят.

 1. Близнаци – Водолей или Стрелец

Водолеите обичат да изпробват нови преживявания с помощта на своята креативност. Стрелците са хора със свободен дух, които ценят социалния живот.

 1. Рак – Лъв или Телец

Лъвът и Телецът са идеалните партньори, които да ви балансират. Лъвовете ще ви предпазят от всички препятствия, а Телците ще ви помогнат да преодолеете мрачните си мисли.

 1. Лъв – Риби или Везни Рибите са склонни да ценят връзките и да излъчват много сигурна атмосфера, която е достатъчно утешителна. Везните балансират вашата ослепителна и изходяща личност с много по-спокоен и зрял поглед.

  6.Дева – Телец или Козирог

Телците ще ви обещаят щастие и ангажираност за цял живот, а вие споделяте същите ценности и идеологии като Козирога, което прави двамата силно съвместими. 7. Везни – Телец или Овен Вие сте много очарователни и справедливи, но понякога се сблъсквате с проблеми заради решителността си. Телците ще оценят присъствието ви в живота им. Овенът ще бъде на разположение, за да ви постави на място.

 1. Везни – Телец или Овен

Вие сте много очарователни и справедливи, но понякога се сблъсквате с проблеми заради решителността си. Телците ще оценят присъствието ви в живота им. Овенът ще бъде на разположение, за да ви постави на място.

 1. Скорпион – Риби или Дева

Рибите са внимателни, аналитични и лесно могат да схванат емоциите ви с духовната си личност. Девата обича играта за търсене на съкровища във всичко, което ви харесва.

 

 1. Стрелец – Стрелец или Водолей

Търсите човек, който няма да ви спре, когато тръгнете към предстоящо приключение или пътуване. Това е Стрелец, защото никой няма да цени свободата и спонтанността повече от вас. Водолеите също знаят значението на свободата и независимостта.

 

 1. Козирог – Рак или Телец

Раците споделят подобна на вас цел по отношение на семейството и брака, а Телците ви осигуряват морална подкрепа.

 

 1. Водолей – Водолей или Близнаци

Най-добре се вписвате с друг Водолей. Близнаците също са перфектни партньори, защото и двамата ще бъдете най-добрите приятели.

 

 1. Риби – Скорпион или Овен

Скорпионите ви разбират много добре и знаят всичките ви настроения. Овенът, от друга страна, може да разкрие най-доброто от вас, като ви помага да бъдете по-свободни и щастливи като тях.

 

Източник: actualno.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *